Ейми Шумър се надява президентът на Украйна Володимир Зеленски да се включи

...
Ейми Шумър се надява президентът на Украйна Володимир Зеленски да се включи
Коментари Харесай

Водеща на "Оскарите" иска Зеленски на церемонията

Ейми Шумър се надява президентът на Украйна Володимир Зеленски да се включи в церемонията по връчването на премиите " Оскар ". В " Шоуто на Дрю Баримор "  по CBS комедийната актриса разкри, че е предложила на продуцентите на церемонията Зеленски да бъде включен чрез сателитна връзка. 

" Искам да му дам естрада, тъй като от тази сцена ще го видят и чуят доста хора, само че не аз продуцирам " Оскарите ", сподели Шумър пред Daily Mail.

Ейми ще бъде една от трите дами, определени за водещи на 94-ите годишни награди " Оскар ", дружно с Реджина Хол и Уанда Сайкс. 

Шумър изясни, че " не се опасява да приказва по тематиката за трагичната война в Украйна "  и че с изключение на сателитната връзка е предложила на продуцентския екип и втори вид — лъчение на предварително направен запис по време на шоуто.

" Не мисля, че можем просто да пренебрегваме тази покруса, каза Ейми. - Въпреки че има определен напън, че " Оскарите " са празник, време за развлечение и хората не трябва да бъдат тревожени — докато в градовете на Украйна падат бомби “.

През последните години тв феновете в нощта на " Оскарите " непрестанно понижават. Според Nielsen през 2021 година те са били едвам 51% от броя хора пред тв приемниците в предходната година. Продуцентите се надяват, че трите водещи ще привлекат повече аудитория тази година.

" Искам да кажа, че се случват толкоз доста ужасни неща, че наподобява мъчно да ги пренебрегваме, каза още Ейми. — Това е възможност да разясня най-малко няколко неща. Вече имам на разум няколко смешки, които акцентират настоящето положение ", посочи тя.

Преди да се кандидатира за президент на Украйна Зеленски беше прочут артист в родината си и в Русия. Победата му на изборите беше непредвидена и изначало изглеждаше като смешка. Но държанието му след започването на войната го трансформира в световен герой на съпротивата против съветската експанзия. Политическите събития провокираха нараснал интерес и към функциите му и сега сериалът " Слуга на народа " с негово присъединяване може да се гледа в Netflix (включително и у нас).

94-ите награди „ Оскар “ ще бъдат оповестени и връчени в неделя, 27 март (рано сутринта в понеделник българско време), а любимци с най-вече номинации са филмите " Силата на кучето " на Джейн Кемпиън и " Дюн " на Дени Вилньов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР